Vendégkönyv

A vőfély szolgáltatónkkal viszont nagyon meg voltunk elégedve 
A vőfélyünk István Guba volt. Ha hagyományos de mégis fiatalos vőfélyt szeretnétek akkor István tökéletes választás.
Az egyik legjobb döntésünk volt.

Leila és Gábor

A vőfélyünk Guba István volt, aki a legjobb választásunk volt, mindent profin irányított és nagyon jó bulit csinált! Nagyon köszönjük és nagyon örülünk hogy megismerhettünk egy ilyen nagyszerű embert.

Saci és Attila

Szia!

Hát eltelt ez a szép nap is. Nagyon szépen köszönünk mindent amit értünk és a vendégeinkért tettél az esküvőnkön. Mindenki barátként kezelt téged és te is őket. Köszönjük a nagyon szép verseket. Ha valakinek lesz esküvője /ami biztos/ a családban, akkor csak te lehetsz a vőfély. Nagyon sok esküvőt kívánunk neked, és még egyszer mindent nagyon köszönünk.

Üdvözlünk. Gabi és Tomi.

Szia Pisti!

Nagyon szeretnénk megköszönni, az esküvőnkön való 100%-os munkádat, valamint a felkészülés ideje alatti segítségedet. Bármikor telefonálhattunk, vagy írtunk, akkor te minden esetben segítettél. Nélküled nem is tudom, hogy sikerült volna az esküvőnk. A vendégek is maximálisan meg voltak veled elégedve. Sok szép verset hallhattak tőled.
Még egyszer nagyon köszönjük.
Üdv: Tamara és Tibi

Kedves István és Petra!

Ne haragudjatok, hogy ilyen későn jelentkezünk, a 2014.08.09-kei pár vagyunk A Kincsem Lovasparkban volt az esküvőnk.
Szeretnénk megköszönni mindent amit értünk tettetek, és a jó hangulatot, a zökkenőmentes lebonyolítást, annyira profik voltatok.

Petra: Ha rád néztem a polgári esküvőn, és amikor az örömtől sírtam volna-elérzékenyültem, te mindig mosolyt csaltál az arcomra, szerintem minden menyasszony így gondolja, szeretnénk megköszönni a gyönyörű verseket, a templomban az Atya is meglepődött a vers hallatán,annyira szép volt.

István: Annyira profin koordináltál mindent, hogy komolyan mondom….egyszerűen hihetetlen, és külön köszönjük a közvetlenségeteket, már az ismeretségben több párnak is benneteket ajánlottunk, és fogunk.

Köszönetül küldünk egy képet, amin 4-en vagyunk rajta

Balog Emese és Balog Róbert

Kedves Pisti és Petra!

Nagyon köszönjük ezt a csodálatos bulit amit levezényeltetek nekünk, nagyon jó éreztük magunkat!!!!

Bízunk benne hogy találkozunk még még ugyanilyen jó lakodalmas estén.

Szabó Zoltán és Szabó Hajnalka

Nagyon hálásak vagyunk, s köszönünk mindent a jókedvű vendégeknek,szakácsoknak,Vőfély Pistinek, és a Presso Bandnek a fergeteges mulattatást.

Misi és Bea

Éljen az Ifjú pár!!!
Nagy örömömre szolgált, hogy részesei lehettünk e csodálatos napnak!!!
Minden tökéletes volt!
Gratulálok a remek szervezésért!!!
Üdvözlettel: Gomba Rendezvényház személyzete.

Szia Pisti!

Mindent meg szeretnénk köszönni, amit az esküvőnkön értünk és a vendégekért tettél. Nagyon jól sikerült minden. Az előre megbeszélt forgatókönyv szerint ment minden. Nélküled nem lett volna olyan az egész lakodalom mint amilyen lett. Köszönünk mindent.

Üdvözlünk: Gabi és Robi

Szeretnénk megköszönni azt a rengeteg segítséget, amit Tőled kaptunk. Köszönjük, hogy minden pillanatban ott voltál mellettünk és hogy akkor is kézben tartottad az irányítást, amikor a vihar miatt megcsúszhatott volna a menetrend. Őszinte elismeréssel és bizalommal merünk ajánlani kérdés nélkül bárkinek. További sikeres munkát kíván egy elégedett (MÁR) házaspár.

Szia Pisti! Csak most jutottunk ide, hogy mindent megköszönjünk neked az esküvőn levezetésével kapcsolatban. Minden szuper volt, olyan amit elterveztünk. A versek illetve a vendégek irányítása kiemelkedő volt. Nagyon szépen köszönünk mindent. Sok esküvőt kívánunk neked. Üdv: Kata és Sanyi

Kedves Pisti!
Szeretnénk megköszönni az esküvőnkön, a lelkiismeretes munkádat.Probléma mentesen zajlott minden amit neked köszönhetünk :-).A násznép és mi is teljesen elégedettek voltunk,mind a szervezéssel, játékokkal a jó hangulattal.Csak ajánlani tudunk mindenkinek!Sok sok sikert kívánunk még neked.
Tisztelettel:Anna és Arnold

Kedves Pisti!

Köszönjük szépen az esküvőnk problémamentes és profi “lerendezését”.
Nagyon sok jelentkezőből esett a választásunk önre és egyáltalán nem bántuk meg. Barátságos és vidám természet, több éves tapasztalat és profizmus jellemzi a személyiségét és munkáját, mindenki fantasztikusan érezte magát, tetszettek a játékok és tökéletesen visszakaptam azt a napot, amit elképzeltem az esküvőnknek.

Köszönjük még egyszer!

Kedves Pisti!

Nagyon szépen köszönünk mindent amit értünk és velünk csináltál. Minden úgy sikerült ahogy szerettük volna és ezért nagyon hálásak vagyunk neked , hogy 2013. augusztus 24.-ei esküvőnkön helyt álltál.

“Egyetlen dolog az,
Amiért most írok.
Egyetlen dolog az,
Amiért nem sírok.

Köszönetet mondok,
Mivel Te itt voltál.
Örömmel láttam, hogy
Minket hallgattál.

Nagy segítség lett,
Hisz valaki figyelt,
Megoldott mindent,
És gondjainkra ügyelt…”

Nagyon szépen köszönünk mindent.

Üdvözlettel:Judit és Balázs

Kedves Pisti!

Meg szeretnénk köszönni hogy ott voltál velünk ezen a csodálatos napon, hogy szakértelmeddel és tapasztalatoddal simán kézben tartottál mindent.

Kedves Pisti!
Nagyon-nagyon köszönjük a szombatot! Egyszerűen MINDEN TÖKÉLETES VOLT, nagyon jól éreztük magunkat! Le a kalappal!

Gabi és Zoli

Kedves Pisti!

Szeretnénk még egyszer megköszönni,hogy részt vettél életünk legszebb napján, amit te még szebbé tettél. Egyszerűen minden tökéletes volt, amit nem tudunk elégszer meghálálni neked!!! Csodálatos nap volt!

Mindent köszönünk! Kata és Tomi

Szervusz István !

Lagzi után pár nappal , frissebben , pihentebben szeretnénk ismét megköszönni , hogy végig kísérted a lakodalmunkat !!Nagyon jól éreztük magunkat , nagyon jó volt a hangulat !!! Csak ajánlani tudunk más pároknak , és ki tudja lehet egyszer ismét együtt mulatunk !!

Köszön neked mindent : Eszter és Ákos

Szép estét , minden jót !!!

Kedves Pisti!

Nagyon köszönjük, hogy jelenléteddel és munkáddal hozzájárultál ahhoz, hogy esküvőnk gördülékenyen és jó hangulatban teljen!

Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian!
Meli és Tomi

Kedves Pisti!

Szeretnénk megköszönni hogy életünk legszebb napját felejthetetlenül bonyolítottad le.Mindenki nagyon jól érezte magát,neked köszönhetően.Minden tökéletes volt.Köszönjük neked! Ildi és Marci

Kedves Pisti!!

Nagyon szépen köszönjük Neked, hogy közreműködtél a 2012. 07. 21-én tartott esküvőnkön. Minden úgy sikerült, ahogy gondoltuk/szerettük volna. Az külön tetszett ahogy a Férjnek a menyasszonyt úgy kellet kiváltania hogy az anyósának kellet udvarolnia. A szülőktől tesóktól és a nagymamáktól való búcsúzás is szép volt. Nagyon jól éreztük magunkat és jó visszajelzéseket kaptunk!

Köszönjük szépen!!
Tilda és Gábor

Kedves Pisti!

Nagyon szépen köszönjük Neked a szombati és vasárnapi kiváló munkádat! Minden nagyon gördülékenyen ment!
Nagyon jól éreztük magunkat, és a visszajelzések is nagyon pozitívak! Én annyira jól éreztem magam, hogy azóta is mosolygok, és folyamatosan meséljük az élményeinket!

Örülünk, hogy megismerhettünk, és hogy te voltál a vőfélyünk!

Köszönjük!!!

Minden jót és sok jó lakodalmat kívánunk!

Puszi:

Zsuzsi és Peti

Kedves Pisti!

Nagyon köszönjük, hogy ilyen tökéletesen levezetted 2012. június 9-ei esküvőnket. Irányításoddal minden a lehető legjobban alakult a nagy napon.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk, és fogunk

Köszönettel
Kata és Robi

2011.06.11.-én megtartott esküvőnkön az egész nap folyamán tökéletes munkát végeztél. Ennél jobban nem sikerülhetett volna. Örök emlék marad számunkra az a nap és ezt Neked is köszönhetjük.
Mindent nagyon szépen köszönünk és másoknak is csak Téged fogunk ajánlani.

Niki és Peti

Kedves István!!
2010.08.28-án megtartott esküvőnkön,remek munkát végeztél,amelyet,szeretnénk megköszönni!!Köszönjük,hogy ennyire segítőkész voltál,minden vendégünknek tetszett amit csináltál,köszönjük,ezt a felejthetetlen gyönyörű napot.Csak ajánlani tudunk mindenkinek,és fogunk is ajánlani!!További Sok Sikert Kívánunk!!Nem bántuk meg,hogy Téged választottunk!!!Felejthetetlen amit tettél Értünk!!!Köszönjük!!!
Köszönjük:Németh Imréné/Zsuzsi/,Németh Imre/Imi/

2010. május 29-én tartott esküvőnkön remek közreműködéseddel segítetted, hogy ez a nap számunkra tényleg felejthetetlen legyen!
A lánykikéréstől kezdve egészen a lagzi végéig minden alkalom a lehető legjobban alakult. Jelenléted és ötleteid a maximumra emelték a hangulatot.
Köszönjük szépen!!!!!

Gabó és András