Árak

Beszéljünk az anyagiakról.

Nincs kettő egyforma esküvő, lakodalom, ezért minden esküvőre egyedi árajánlatot adok. 

Az árajánlatom minden esetben tartalmazza Dánszentmiklóstól az esküvőre való utazási költséget is. Autópálya díjat nem tartalmazza.

KÖZEPES ÁRKATEGÓRIÁVAL DOLGOZOM!

A megadott vőfély ár, a lakásomtól az esküvő helyszíne közötti távolságtól függ, és CSAK az esküvőre való utazási költséget tartalmazza. A megbeszélések költségeit NEM tartalmazza.

Az én megbízatásomnak az ára nem a legmagasabb, közép kategóriába tartozom a vőfély ár szempontjából. Így nyugodtam kérjél árajánlatot és akkor pontosan megmondom az összeget amennyiért levezetem az esküvődet.

Vőfély szolgáltatásra ajánlatkérés

Mit tegyetek, ha felszeretnétek fogadni az esküvőtökre vőfélynek?

Tekintsd meg a naptáramat. Ha piros szín van azon az időponton, amikor az esküvőd lesz, akkor nem tudom elvállalni a levezetést. Amennyiben még zöld színű, akkor keress nyugodtan, mert szabad az időpont.

Foglaltsági naptár

HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

  1. Hívjatok fel telefonon /06-20-388-1009/, vagy írjatok email üzenetet, vagy kérjetek árajánlatot. 

  2. Amennyiben megtetszett a weboldalam tartalma, akkor a vállalási ár 20% díj ellenében leköthetitek az esküvő időpontját nálam. Ezután másik esküvőre nem ígérkezem el, hanem a ti esküvőtöket fogom levezetni. Csak akkor tekintem lefoglaltnak az időpontot, amennyiben a foglaló átutalásra, vagy személyesen átadásra került. Csak ezután adom át a Megbízási szerződést aláírva és a nevedre kitöltve.

  3. Amennyiben a későbbiekben lemondjátok nálam az esküvő levezetését, úgy a foglalót nem áll módomban visszaadni.

  4. A fennmaradó összeget, a vállalási ár 80%-át az esküvőre való megérkezésemkor előre, egy összegben, és készpénzben kell megfizetni.

Vőfély szolgáltatásra ajánlatkérés

Vőfély szolgáltatásra ajánlatkérés.

A személyes találkozó a lakásomon történik, de lehetőség van arra is, hogy én menjek el hozzátok a megbeszélésre, azonban, akkor utazási költséget számítok fel, 120 Ft/km.

Valamint Skype, Messenger megbeszélés is megoldható.

Hívjon

Keressetek az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Telefon / házi/

06-53-369-008

Email:  gubaistvan62/kukac/gmail.com