Árak

Beszéljünk az anyagiakról.

Nincs kettő egyforma esküvő, lakodalom, ezért minden esküvőre egyedi árajánlatot adok. Van nagyon jól megfizetett vőfély és vannak olyanok is, akik nagyon olcsón levezetnek egy esküvőt.

Hívjon

Az én megbízatásomnak az ára nem a legmagasabb, így nyugodtam kérjél árajánlatot és akkor pontosan megmondom az összeget amennyiért levezetem az esküvődet.

Mit tegyetek, ha felszeretnétek fogadni az esküvőtökre vőfélynek?

  1. A weboldalamon / Főoldal / kérjétek le az esküvőtök időpontját, és azonnal látni fogjátok, hogy szabad e még az időpont. Ha igen akkor hívjatok fel telefonon /06-20-388-1009/, vagy írjatok email üzenetet. 
  2. Amennyiben megtetszett a weboldalam tartalma, akkor a vállalási ár 20% díj ellenében leköthetitek az esküvő időpontját nálam. Ezután másik esküvőre nem ígérkezem el, hanem a ti esküvőtöket fogom levezetni. 
  3. Amennyiben a későbbiekben lemondjátok nálam az esküvő levezetését, úgy a foglalót nem áll módomban visszaadni.
  4. A fennmaradó összeg 80%-át a menyecsketánc végén, tehát a munkám befejezése után kell kiegyenlítenetek.

Vőfély szolgáltatásra ajánlatkérés

Vőfély szolgáltatásra ajánlatkérés.

Az árajánlatom minden esetben tartalmazza Dánszentmiklóstól az esküvőre való utazási költséget is, valamint az útdíjat és az autópálya díját is.
A megadott vőfély ár, a lakásomtól csak az esküvő helyszíne közötti távolságtól függ, és CSAK az esküvőre való utazási költséget tartalmazza. A megbeszélések költségeit NEM tartalmazza.

A személyes találkozó a lakásomon történik, de lehetőség van arra is, hogy én menjek el hozzátok a megbeszélésre, azonban, akkor utazási költséget számítok fel, 70 ft/km.

Valamint Skype-on történő megbeszélés is megoldható.

Van olyan vőfély, aki a nyári hónapokban drágábban vállal el esküvő levezetést, mint a téli időszakban. Az én árazásom nem függ attól, hogy milyen időszakban rendezitek meg az esküvőt. Valamint a létszám sem függvénye annak, hogy mennyibe kerül nálam az esküvő levezetése.

Hívjon

Keressetek az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Telefon / házi/

06-53-374-260

Email:

gubaistvan62@gmail.com

vofelypisti@gmail.com