Vendégkönyv

Mercédesz és Zoli

Szia! Szívből köszönünk mindent! Nagyon jól sikerült az egész napunk, minden tökéletes volt. A munkáddal nagyon elégedettek voltunk. Sikerült biztosítani a jó hangulatot végig!

Minden várakozásunkat felülmúlta az egész nap és este!

Réka és Balázs

Köszönjük a vőfély türelmét és hozzáértését, hiszen ezt a nagy csapatot finoman irányítani nagy kihívás lehetett. És mégis mindig ott voltál ahol szükség volt rád 😊 István Guba

Ancsa és Gábor

Kedves Pisti! Még nem volt alkalmam megköszönni a segítséged. Nagyon izgultam, hogy hogy fog sikerülni a nap – minden úgy alakul-e, ahogy terveztük, vajon kihagyunk-e véletlenül egy fontos lépést, a vendégek élvezni fogják-e, és sorolhatnám, mi minden volt a fejemben. De szerencsére mindent kézben tartottál, és bizton állíthatom, hogy jobban sikerült a nap, mint terveztük (a vendégek is megjegyezték 🙂 ). Ha újra vőfélyt kellene választani, ugyanúgy téged kérnénk fel, köszönjük a segítséged!

Kíra és Gábor

Szia Elkészültek az esküvői képeink! Elküldöm a linket hátha van olyan kép, amit szívesen hasznosítanál.

Illetve nagyon szépen köszönjük az esküvő lebonyolítását! Rettentően jól sikerült és hálásak vagyunk azért a hangulatért és összeszedettségért, amit nyújtottál!

Ági és Gábor

Kedves Pisti!

Nem is tudom igazán, hogy milyen szavakat írhatnék most. Hálás szívvel köszönjük neked ezt a szép napot. Már azzal nyugalmat adtál, ahogy jöttél és, már akkor tudtam, minden rendben lesz Hálás szívvel köszönjük, hogy minden pillanatban tökéletes módon irányítottál. Nem csalódtunk. Jó szívvel fogunk minden téren ajánlani. Tökéletes volt minden

Reméljük, hogy mi is minden téren meg tudtuk adni neked amit szerettél volna.

Brigi és Csabi

Kedves Pisti,

Hálásan köszönjük Neked, hogy tökéletesen levezényelted életünk legfontosabb napját. Nagyon csodálatos és megható volt a kikérés és a búcsúztató. Tökéletes esküvő volt és ez nagyban Neked is köszönhető, hiszen te tartottad kezedben az irányítást, ezzel hatalmas terhet levéve a vállunkról. Szívből köszönjük, hogy velünk voltál.

Brigi és Csabi

Timi és Joci

Kedves Vőfélyünk!

Köszönjük Neked ezt a felejthetetlen napot, amit nekünk adtál! Nagyon, de nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk a násznéppel együtt! A kikérő, a búcsúzó nagyon szépre sikerült, a játékok frappánsak, találóak voltak! Köszönjük a barátságos, közvetlen társaságod, a hozzánk, s a násznéphez fűzött szép szavaid, mondataid, vicces történeteid! Reméljük Te is jól érezted magad szeretteink, s barátaink körében, s bízunk abban, hogy nem utoljára találkoztunk!

Köszönettel:

Timi & Joci

Anita

Kedves István!

Először is kicsit késve de nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Köszönünk neked mindent, a sok segítséget a szervezésben, az ötleteket, tanácsokat.

Örülünk hogy megismertünk, és segítettél felejthetetlenné varázsolni a Nagy napunkat

Reni és Tomi

Szia

Nagyon Szépen köszönjük a tegnapi napot.

Nem tudjuk szavakban leírni mennyire hálásak vagyunk hogy ilyen szuper lagzit hoztál össze nekünk. Egyszerűen minden tökéletes volt. Tiszta szívből merünk téged ajánlani és fogunk is. Reméljük egyszer még fogunk találkozni. Sok sok puszi

Timi és Laci

Ezzel a képpel szeretnénk megköszönni mind azt, amit nyújtottál a mi nagy napunkon. Köszönjük a lelkesedésedet, a rengeteg segítségedet, a bátorítást és a sok-sok tanácsot. Nagyon jól éreztük magunkat, a mi esküvőnk nem múlhatott volna el egy igazán jó vőfély nélkül, köszönjük, hogy itt voltál velünk és szebbé varázsoltad a napunkat!

Luca és Feri

Szia!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a tegnapi napot!

Köszönjük hogy mindenre oda figyeltèl, és végig azt nézted hogy mi mit hogyan szeretnénk!

Köszönjük hogy részese voltál a Nagy Napunknak és segítettél olyanná tenni mint amilyennek azt mi megálmodtuk!

Luca és Feri

Reni és Gabi

A szombaton megrendezett esküvő értékelése Renitől:

Köszönjük:

– Guba István vőfélynek (Guba István-Vőfély, ceremóniamester, modern vőfély), akire bármikor, bármilyen kérdésben számíthattunk, nyugodtan rábízhattuk magunkat, mert mindent kézben tartott! Engem nyugtatott, amikor látta, hogy nem bírják már az idegeim. Sok játékunk sorra sem került, mert annyira mulattak a vendégeink. Hálásak vagyunk Neked Pisti! (a Pingvin táncot sose felejtjük )

Dóri, és Gergő

A csoportban találtam meg a legjobb szolgáltatókat, akiknek itt is meg szeretném köszönni a fantasztikus hangulatot!

Vőfélyünk István Guba volt, aki nélkül ez a nap nem lehetett volna ilyen tökéletes. Mindenben segített az első perctől, az utolsóig, amiért nagyon, nagyon hálás vagyok! Fantasztikus ember, tökéletes vőfély!

Móni és Ricsi

Szia. Nagyon szépen köszönök mindent. Te vagy a legjobb

Lilla és Tibi:

Szia Pisti!
Bocsánat a késői zavarásért és hogy csak most írunk, de szeretnénk még egyszer nagyon megköszönni Neked a szombati napot! A nap teljes tökéletessége Veled lett teljes! Egy álom esküvő volt ez számunkra. Nem is gondoltuk volna, hogy ennyire boldogok leszünk! Ehhez pedig nagyon sokat tettél hozzá. Mindenért ezer hálánk és még annál is több köszönet!  Üdvözlettel: Lilla & Tibi

Niki

Nikolett Anda Köszönjük szépen! Mi pedig örülünk, hogy sikerült a LEGJOBB szolgáltatókat megtalálnunk! Köszönjük a munkátokat még egyszer! 😊😊😊😊

Viktória a következőket írta:

Vőfélyünk: Guba István 😎

Sok ajánlást kaptunk, amikor Őt választottuk, nem hiába. Már az esküvő előtt is megnyugtató volt vele beszélni a programról. Profi, megbízható. Azt hiszem, nem csak mi, hanem Ő is jól érezte magát.

Kedves Pisti!

Nem is tudom, hogyan kezdjem. Mi nagyon kekeckedők vagyunk a párommal / férjemmel /, de nálad pontosabb, lelkiismeretesebb, barátságosabb emberrel nem nagyon találkoztunk. Minden úgy történt, ahogyan a forgatókönyvben megbeszéltük. A vendégek csak kimagaslóan nyilatkoztak rólad. Úgy tudom, hogy már le is foglaltak tégedet a jövő évi esküvőjükre a barátnőmék, annyira megtetszett nekik a munkád. Nagyon szépen köszönünk mindent. Találkozunk a barátnőmék esküvőjén.

Köszi mindent: Gréta és Jani

Szia Pisti!

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy levezényelted az esküvőnket!
Elnézésedet kérjük,hogy ilyen későn írunk hiszen április 27. nem most volt már.
Azonban van egy örömteli hírünk számodra, hogy januárban bővül majd a családunk! 🙂
Még nem tudjuk milyen nemű, nem volt hajlandó megmutatni magát az ultrahangon.
Még egyszer, köszönjük szépen! Minden szuper volt!
Egy fényképpel kedveskednénk neked.

Üdvözlettel Viki és Gábor, Kistarcsáról!

Szia Pisti

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a szombati napot!
Teljes mértékben meg voltunk elégedve Veled, örülünk, hogy Téged választottunk!

Üdvözlettel: „az ifjú házas pár”

Kitti

Kedves István!
Köszönjük szépen, hogy ilyen szuperül vezényelted le a Nagy napunkat. Mindenben segítségünkre voltál! Egy kedves és rugalmas embert ismerhettünk meg személyedben!
Még egyszer köszönünk mindent! 🙂
További fergeteges lagzikat és sok felkérést kívánunk neked!

A szombati esküvőről megírta véleményét a / menyasszony/ feleség.

Regina

Köszönjük szépen, hogy felejthetetlenné tetted nekünk ezt a napot! Az elejétől kezdve maximálisan figyelmes, humoros, és segítőkész voltal! Csupa pozitív visszajelzést kaptunk a nasznéptol!
Nélküled nem sikerült volna!!!!!
Még egyszer köszönjük, és nagyon hálásak vagyunk Neked!!!!!!!

Judit Galambosi 

Már a Levente fiam esküvójén is el voltam ragadtatva! Most meg aztán főleg! Nem csak az esküvővel kapcsolatos dolgokat vezényelte profin. Szerintem ő nem pipálja ki az esküvő végén hogy kész, figyelemmel kíséri a fiatalok sorsát velünk is elbeszélgetett emlékezett a lagzira tudta hogy hány gyermek született stb. szóval tényleg profi és figyelmes, ha én fiatal lennék csak őt választanám az esküvőmre!

Kedves Pisti!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat! Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük, hogy ilyen higgadtan, profizmussal, kedvességgel és vidámsággal vezényelted az esküvőnket! Nem csalódtunk! Megint téged választanánk, ha újrakezdenénk! További sok ilyen bulis esküvőt kívánunk neked, és remélem, hogy neked is szép emlék marad az esküvőnk!

Köszönettel és baráti szeretettel,
Ballai-Galambosi Réka és Ballai Attila

Szia!

Nagyon szépen köszönjük az esküvőnkön végzett kimagasló munkádat. Amikor megérkeztél, akkor már tudtam, hogy baj nem lehet ezen a napon, és úgy is történt. Mindent megtettél, hogy jól sikerüljön számunkra ez a szép esemény. Nagyon szépen köszönjük. Külön köszönjük a szép verseket, megható volt.

Remélem találkozunk még. Üdv: Kata és Robi

Szia Pisti!

Minden szuper volt és sikerült felejthetetlenné tenni az esküvőn minden percét! Mégegyszer köszönjük. Ha az estéről elkészül a videó akkor természetesen jelölünk rajta téged, és büszkén fogunk ajánlani mindenkinek! Köszönjük, üdv Niki és Sanyi

A szolgáltatóinkat jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert a lelküket is kitették azért, hogy ez a nap a legjobb legyen a számunkra.

Vőfély:Guba István / Vőfély Pisti / A szavai könnyeket csaltak a szemekbe, pontosan és velünk együtt dolgozva koordinált mindent. Mi nagyon örültünk, hogy rá bíztuk az irányítást)

Zsuzsi és Ati

Szia Pisti!

Még egyszer szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott lelkiismeretes, profi munkádat! Nagyon sok minden nem úgy sikerült, mint ahogy elterveztük, azonban a rengeteg segítséged, rugalmasságod oldotta bennünk a váratlan helyzetek miatt kialakult feszültséget. Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, és nyugodt szívvel ajánlunk másoknak. 🙂

Üdvözlettel

Gabi és Pisti

Szia Pisti!

Még egyszer nagyon köszönjük, hogy részese voltál az esküvőnknek! Tökéletesen sikerült minden, a vendégek is nagyon jókat mondtak rólad. Az éneklésed csak hab volt a tortán 🙂

Kívánunk neked minden jót!

Anita és Zoltán

A vőfély szolgáltatónkkal viszont nagyon meg voltunk elégedve 🙂
A vőfélyünk István Guba volt. Ha hagyományos de mégis fiatalos vőfélyt szeretnétek akkor István tökéletes választás.
Az egyik legjobb döntésünk volt.

Leila és Gábor

A vőfélyünk Guba István volt, aki a legjobb választásunk volt, mindent profin irányított és nagyon jó bulit csinált! Nagyon köszönjük és nagyon örülünk hogy megismerhettünk egy ilyen nagyszerű embert.

Saci és Attila

Szia!

Hát eltelt ez a szép nap is. Nagyon szépen köszönünk mindent amit értünk és a vendégeinkért tettél az esküvőnkön. Mindenki barátként kezelt téged és te is őket. Köszönjük a nagyon szép verseket. Ha valakinek lesz esküvője /ami biztos/ a családban, akkor csak te lehetsz a vőfély. Nagyon sok esküvőt kívánunk neked, és még egyszer mindent nagyon köszönünk.

Üdvözlünk. Gabi és Tomi.

Szia Pisti!

Nagyon szeretnénk megköszönni, az esküvőnkön való 100%-os munkádat, valamint a felkészülés ideje alatti segítségedet. Bármikor telefonálhattunk, vagy írtunk, akkor te minden esetben segítettél. Nélküled nem is tudom, hogy sikerült volna az esküvőnk. A vendégek is maximálisan meg voltak veled elégedve. Sok szép verset hallhattak tőled.
Még egyszer nagyon köszönjük.
Üdv: Tamara és Tibi

Kedves István és Petra!

Ne haragudjatok, hogy ilyen későn jelentkezünk, a 2014.08.09-kei pár vagyunk A Kincsem Lovasparkban volt az esküvőnk.
Szeretnénk megköszönni mindent amit értünk tettetek, és a jó hangulatot, a zökkenőmentes lebonyolítást, annyira profik voltatok.

Petra: Ha rád néztem a polgári esküvőn, és amikor az örömtől sírtam volna-elérzékenyültem, te mindig mosolyt csaltál az arcomra, szerintem minden menyasszony így gondolja, szeretnénk megköszönni a gyönyörű verseket, a templomban az Atya is meglepődött a vers hallatán,annyira szép volt.

István: Annyira profin koordináltál mindent, hogy komolyan mondom….egyszerűen hihetetlen, és külön köszönjük a közvetlenségeteket, már az ismeretségben több párnak is benneteket ajánlottunk, és fogunk.

Köszönetül küldünk egy képet, amin 4-en vagyunk rajta

Balog Emese és Balog Róbert

Kedves Pisti és Petra!

Nagyon köszönjük ezt a csodálatos bulit amit levezényeltetek nekünk, nagyon jó éreztük magunkat!!!!

Bízunk benne hogy találkozunk még még ugyanilyen jó lakodalmas estén.

Szabó Zoltán és Szabó Hajnalka

Nagyon hálásak vagyunk, s köszönünk mindent a jókedvű vendégeknek,szakácsoknak,Vőfély Pistinek, és a Presso Bandnek a fergeteges mulattatást.

Misi és Bea

Éljen az Ifjú pár!!!
Nagy örömömre szolgált, hogy részesei lehettünk e csodálatos napnak!!!
Minden tökéletes volt!
Gratulálok a remek szervezésért!!!
Üdvözlettel: Gomba Rendezvényház személyzete.

Szia Pisti!

Mindent meg szeretnénk köszönni, amit az esküvőnkön értünk és a vendégekért tettél. Nagyon jól sikerült minden. Az előre megbeszélt forgatókönyv szerint ment minden. Nélküled nem lett volna olyan az egész lakodalom mint amilyen lett. Köszönünk mindent.

Üdvözlünk: Gabi és Robi

Szeretnénk megköszönni azt a rengeteg segítséget, amit Tőled kaptunk. Köszönjük, hogy minden pillanatban ott voltál mellettünk és hogy akkor is kézben tartottad az irányítást, amikor a vihar miatt megcsúszhatott volna a menetrend. Őszinte elismeréssel és bizalommal merünk ajánlani kérdés nélkül bárkinek. További sikeres munkát kíván egy elégedett (MÁR) házaspár.

Szia Pisti!

Csak most jutottunk ide, hogy mindent megköszönjünk neked az esküvőn levezetésével kapcsolatban. Minden szuper volt, olyan amit elterveztünk. A versek illetve a vendégek irányítása kiemelkedő volt. Nagyon szépen köszönünk mindent. Sok esküvőt kívánunk neked. Üdv: Kata és Sanyi

Kedves Pisti!
Szeretnénk megköszönni az esküvőnkön, a lelkiismeretes munkádat.Probléma mentesen zajlott minden amit neked köszönhetünk :-).A násznép és mi is teljesen elégedettek voltunk,mind a szervezéssel, játékokkal a jó hangulattal.Csak ajánlani tudunk mindenkinek!Sok sok sikert kívánunk még neked.
Tisztelettel:Anna és Arnold

Kedves Pisti!

Köszönjük szépen az esküvőnk problémamentes és profi „lerendezését”.
Nagyon sok jelentkezőből esett a választásunk önre és egyáltalán nem bántuk meg. Barátságos és vidám természet, több éves tapasztalat és profizmus jellemzi a személyiségét és munkáját, mindenki fantasztikusan érezte magát, tetszettek a játékok és tökéletesen visszakaptam azt a napot, amit elképzeltem az esküvőnknek.

Köszönjük még egyszer!

Kedves Pisti!

Nagyon szépen köszönünk mindent amit értünk és velünk csináltál. Minden úgy sikerült ahogy szerettük volna és ezért nagyon hálásak vagyunk neked , hogy 2013. augusztus 24.-ei esküvőnkön helyt álltál.

„Egyetlen dolog az,
Amiért most írok.
Egyetlen dolog az,
Amiért nem sírok.

Köszönetet mondok,
Mivel Te itt voltál.
Örömmel láttam, hogy
Minket hallgattál.

Nagy segítség lett,
Hisz valaki figyelt,
Megoldott mindent,
És gondjainkra ügyelt…”

Nagyon szépen köszönünk mindent.

Üdvözlettel:Judit és Balázs

Kedves Pisti!

Meg szeretnénk köszönni hogy ott voltál velünk ezen a csodálatos napon, hogy szakértelmeddel és tapasztalatoddal simán kézben tartottál mindent.

Kedves Pisti!
Nagyon-nagyon köszönjük a szombatot! Egyszerűen MINDEN TÖKÉLETES VOLT, nagyon jól éreztük magunkat! Le a kalappal!

Gabi és Zoli

Kedves Pisti!

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy részt vettél életünk legszebb napján, amit te még szebbé tettél. Egyszerűen minden tökéletes volt, amit nem tudunk elégszer meghálálni neked!!! Csodálatos nap volt!

Mindent köszönünk! Kata és Tomi

Szervusz István !

Lagzi után pár nappal , frissebben , pihentebben szeretnénk ismét megköszönni , hogy végig kísérted a lakodalmunkat !!Nagyon jól éreztük magunkat , nagyon jó volt a hangulat !!! Csak ajánlani tudunk más pároknak , és ki tudja lehet egyszer ismét együtt mulatunk !!

Köszön neked mindent : Eszter és Ákos

Szép estét , minden jót !!!

Kedves Pisti!

Nagyon köszönjük, hogy jelenléteddel és munkáddal hozzájárultál ahhoz, hogy esküvőnk gördülékenyen és jó hangulatban teljen!

Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian!
Meli és Tomi

Kedves Pisti!

Szeretnénk megköszönni hogy életünk legszebb napját felejthetetlenül bonyolítottad le. Mindenki nagyon jól érezte magát, neked köszönhetően. Minden tökéletes volt. Köszönjük neked! Ildi és Marci

Kedves Pisti!!

Nagyon szépen köszönjük Neked, hogy közreműködtél a 2012. 07. 21-én tartott esküvőnkön. Minden úgy sikerült, ahogy gondoltuk/szerettük volna. Az külön tetszett ahogy a Férjnek a menyasszonyt úgy kellet kiváltania hogy az anyósának kellet udvarolnia. A szülőktől tesóktól és a nagymamáktól való búcsúzás is szép volt. Nagyon jól éreztük magunkat és jó visszajelzéseket kaptunk!

Köszönjük szépen!!
Tilda és Gábor

Kedves Pisti!

Nagyon szépen köszönjük Neked a szombati és vasárnapi kiváló munkádat! Minden nagyon gördülékenyen ment!
Nagyon jól éreztük magunkat, és a visszajelzések is nagyon pozitívak! Én annyira jól éreztem magam, hogy azóta is mosolygok, és folyamatosan meséljük az élményeinket!

Örülünk, hogy megismerhettünk, és hogy te voltál a vőfélyünk!

Köszönjük!!!

Minden jót és sok jó lakodalmat kívánunk!

Puszi:

Zsuzsi és Peti

Kedves Pisti!

Nagyon köszönjük, hogy ilyen tökéletesen levezetted 2012. június 9-ei esküvőnket. Irányításoddal minden a lehető legjobban alakult a nagy napon.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk, és fogunk

Köszönettel
Kata és Robi

2011.06.11.-én megtartott esküvőnkön az egész nap folyamán tökéletes munkát végeztél. Ennél jobban nem sikerülhetett volna. Örök emlék marad számunkra az a nap és ezt Neked is köszönhetjük.
Mindent nagyon szépen köszönünk és másoknak is csak Téged fogunk ajánlani.

Niki és Peti

Kedves István!!
2010.08.28-án megtartott esküvőnkön, remek munkát végeztél, amelyet, szeretnénk megköszönni!! Köszönjük, hogy ennyire segítőkész voltál, minden vendégünknek tetszett amit csináltál, köszönjük, ezt a felejthetetlen gyönyörű napot. Csak ajánlani tudunk mindenkinek, és fogunk is ajánlani!!További Sok Sikert Kívánunk!!Nem bántuk meg, hogy Téged választottunk!!!Felejthetetlen amit tettél Értünk!!!Köszönjük!!!

Köszönjük: Németh Imréné/Zsuzsi/,Németh Imre/Imi/

2010. május 29-én tartott esküvőnkön remek közreműködéseddel segítetted, hogy ez a nap számunkra tényleg felejthetetlen legyen!

A lánykikéréstől kezdve egészen a lagzi végéig minden alkalom a lehető legjobban alakult. Jelenléted és ötleteid a maximumra emelték a hangulatot.

Köszönjük szépen!!!!!

Gabó és András